Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékvadász TeSzedd beszámolója - Hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász TeSzedd beszámolója

Szombati napon a Hulladékvadász TeSzedd akció keretein belül az eseményére összegyűlt önkéntesek megtisztították az Ördög-árok közel 1 kilométeres szakaszát.

A hulladékvadász.hu eseménye  április 30., szombat délelőtt 10 órakor került megrendezésre a hűvösvölgyi Ördög ároknál. Csapatunk a kitűzött szakasz közel egy kilométerét a lehetőségekhez mérten megtisztította.

Hulladékvadász Teszedd - Csapataink hamar elfoglalták az Ördög - árok medrét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Csapataink hamar elfoglalták az Ördög – árok medrét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az Ördög-árok takarítását szisztematikusan végeztük, a kiinduló ponttól a tervezett szakaszig. Sajnálatos módon az igényelt zsákok hamar elfogytak.

Önkénteseink térdig gázoltak a vízben, iszapos sárban, csalánban, de megérte. Több tucat szemeteszsákot töltöttek meg vigyázva a környezet és a a vegetáció állapotára.

Hulladékvadász TeSzedd! Teszedd! Egy eldobott injekciós tű. A hulladékgyűjtésnek is megvannak a veszélyei. Fotó: hulladekvadasz.hu

Egy eldobott injekciós tű. A hulladékgyűjtésnek is megvannak a veszélyei. Fotó: hulladekvadasz.hu

Valamennyi önkéntesünknek köszönjük a részvételt és a kitartást, egy jó hangulatú, vidám csapat gyűlt össze ezen a TeSzedd! eseményen. Illetve köszönjük a TeSzedd szervezőinek a részvételi lehetőséget.

A Hulladékvadász TeSzedd csapata jövőre több helyszínen, több napon szervez majd szemétszedést.

Hulladékvadász Teszed csapata összegyűjtött hulladékkal. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász Teszed csapata összegyűjtött hulladékkal. / Fotó: hulladekvadasz.hu


Tisztogatok.hu

Tisztogatok – a közösségek ereje néven 2016 nyár elején indított oldalunkon környezetvédelemben jártas alapítványok, egyesületek és egyéni csoportok munkáját szeretnénk bemutatni. Ezzel is kiemelve munkájuk fontosságát és jótékony hatását az emberi közösségi élet és a környezet élővilágának megóvásában. Az oldal egyben szervezetek gyűjtőhelye is lenne, ahol megmutatkozik a közösségek ereje.

Reméljük a környezetvédelem nem csak egy napos elfoglaltság az lakosságnak. Valjuk azt, hogy a Teszedd-hez hasonló eseményeket minden évben minél többször kell és szükséges szervezni.

You may also like...