Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
A Hulladékvadász működési elve és annak bemutatása - Hulladekvadasz.hu

A Hulladékvadász működési elve és annak bemutatása

A Hulladékvadász működési elve még sokaknak nem világos ezért egy egyszerű ábra segítségével mutatjuk be a több mint féléve működő rendszert.

Hulladékvadász működési elve

Illegális hulladék: Hulladéknak, vagy szemétnek azokat a tárgyakat nevezzük, amelyek az ember mindennapi élete során keletkeznek és a keletkezésük helyén (gyárak, üzemek, háztartás stb.) feleslegessé váltak, tőlük tulajdonosuk megválik, vagy megválni köteles. Fajtái lehetnek pl: háztartási (kommunális), ipari, építési, mezőgazdasági.

Bejelentő: Az a természetes személy aki bejelenést tesz, azaz Te, akinek fontos a környezete tisztasága, óvja és védi környezetét.

Az útmutató a bejelentés menetéről ezen a linken megtalálható.

Hulladakvadasz.hu: A központi oldal. Ide érkeznek a hulladékvadászok bejelentései, amelyet az oldal csapata adminisztrál. Azután továbbküldi az aktuális önkormányzatoknak a bejelentéseket.

Önkormányzat: Felvesszük a kapcsolatot az aktuális önkormányzat ügyintézőjével a bejelentés minél hamarabbi megoldása érdekében. Továbbá oldalunk az önkormányzatokkal az együttműködésre törekszik.

Köszönjük.

You may also like...