Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Budapest, X. kerület, Kerepesi - Erdősi u. - Hulladekvadasz.hu

Budapest, X. kerület, Kerepesi – Erdősi u.

A bejelentés Kerepesi út – Erdősi u. közti területről érkezett. Pontosabban a domboldal bozótosában évek óta ott felejtett hulladékokról.

Frissítve
2018.01.18.

Ez a helyszín egyike Budapest X. kerületből érkezett első bejelentéseknek, ahonnan most két év után újabb bejelentés érkezett. Sajnos 2 év alatt nem oldódót meg a hulladékprobléma.

A hulladék évek óta bele van rohadva a talajba. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A hulladék évek óta bele van rohadva a talajba. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt hulladékvadászok! A Kerepesi út mentén húzódó zajvédő sávban lévő a bokrok alá költöztek be a hajléktalanok tavasszal-nyáron és hátrahagyták a cuccaikat, szemetüket. A konkrét szakasz a Kerepesi út 67-ben lévő orvosi rendelő mellett van, a pontosság miatt több fotót is készítettem a környékről. Itt lehet a Kerepesi útról behajtani az orvosi rendelőhöz, az óvodához és a pizzériához is. A bejelentés címe: 1106 Budapest, Kerepesi út 67. „

A bejelentés időpontja: 2018.02.07. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási

Köszönjük a bejelentést a környékbeli hulladékvadásznak.


Korábban
2016.02.20.

Hulladék jellege: háztartási szemét, építési hulladék.
[codepeople-post-map]

A Erdősi utca – Kerepesi út melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...