Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Téli idill a volt MDF-székháznál, Zugló, Vezér u. - Hulladekvadasz.hu

Téli idill a volt MDF-székháznál, Zugló, Vezér u.

A hulladékvadász csapata a napokban Zuglóban, a Vezér utcai, kiégett egykori MDF-székháznál járt.

mdf_0

A Vezér utca felől látszik még az MDF zuglói csoportjának a táblája. Fotó: hulladekvadasz.hu

Egy felháborodott lakótól bejelentés érkezett.

Bejelentés szövege
„A XIV.ker. Vezér utcában a volt MDF pártház épülete a párt visszavonulása óta üresen áll. Az épület az évek során szétrohadt, a telken döbbenten tapasztalom, hogy az utóbbi időben terjedelmes szeméthalmok jelentek meg, mintegy illegális szemétlerakóként lehet jellemezni. Gyalázat, ha bárhol ilyen előfordul, de hogy nem kímélik már a belső, valamikor frekventált területeket sem. Ráadásul a szemetesek heti rendszerességgel hajtanak el a telek előtt, és senkinek nem jut eszébe intézkedni?”
[Best_Wordpress_Gallery id=”16″ gal_title=”mdfparthazzuglo”]

A képek tanulsága szerint főként kommunális hulladék található az elhagyatott volt pártház területén. Mindez egy központinak nevezhető lakóövezet kellős közepén, egy bölcsőde szomszédságában található. Sokan azon a véleményen vannak, hogy a környezettudatosságot gyermekkorban kell megtanulni, elsajátítani. Nehezen hisszük, hogy ezen a környéken ez lehetséges.

[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”mdf-székház2″]

Téli idill

Téli idill. Fotó hulladekvadasz.hu

Korábban a tuzoltosag.info írt róla, hogy a 150 négyzetméteres épületben nagy mennyiségű szemét kapott lángra, ami az összes helyiségre átterjedt. Jelenleg nem bent, hanem kint az épülethez tartozó telken van a szemét, illetve sajnálatos módon az épületet hajléktalanok lakják.

[codepeople-post-map]

Elképesztő, hogy egy volt pártházból szemét, és hajléktalantanya lett. Mindez egy központi helyen, Zuglóban történt. Az ingatlannak nincs gazdája?

A hulladekvadasz.hu értesíti az aktuális szerveket, illetve utána jár, miért állhat fent ez az állapot.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...