Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Törökbálint - Idamajor - Hulladekvadasz.hu

Törökbálint – Idamajor

Törökbálint első bejelentése a városhoz tartozó Idamajor térségből érkezett.

Bejelentés szövege
„Törökbálint és Érd között békés, falusias lakóövezet található. A lakók egy része háztáji vagy kisüzemi állattartással foglalkozik. Idamajort jellemzi a csendes tanyasi környezet, Budapesthez mégis közel. Ez a közelség megkönnyíti és egyben megkeseríti az itt lakók életét. Idamajorba ugyanis Érd és Törökbálint felől is rengeteg illegális hulladék érkezik. A képen látható több teherautónyi szemét körülbelül 10 éve került ide, sajnos állami tulajdonú ingatlanra. A szemét mennyisége azóta csak gyűlik. A lakosokat nagyon zavarja a látvány, mégis tehetetlenek.”

Idamajor

Törökbálint – Idamajor. A bejelentő által beküldött kép.

Sajnos nem kaptunk meg a pontos helyszínt. Körülbelülire tudtuk a térképen feltüntetni. A bejelentővel felvesszük a kapcsolatot egy pontos helyszín reményében.

FRISSÍTÉS!
törökbálint1Egy kedves bejelentő jóvoltából frissült a bejelentés az oldalon. Az email címünkre elküldte az illegális hulladéklerakat pontos helyét, illetve egy újabb képet mellékelt hozzá. Köszönjük.

[codepeople-post-map]

A bejelentést továbbítjuk az illetékesekhez.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...