Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Zugló, Egressy úti illegális hulladéklerakat (Frissítve)

Zuglóban a Egressy út-Hungária krt. kereszteződésnél ezt a látványt tapasztaljuk. A bejelentő a szemeten túl a patkányok megjelenésére is felhívta a figyelmet.

Frissítve
2016.06.06.

Zugló a megtisztulás utján című cikkünk után újabb és újabb zuglói bejelentések megoldásáról kapjuk az információkat a korábbi bejelentők által, vagy az önkormányzatok tolmácsolásával.

A korábbi szemetes helyszín kitakarítva. Fotó: hulladekvadasz.hu

A korábbi szemetes helyszín kitakarítva. Fotó: hulladekvadasz.hu

Köszönjük.


Korábban
2016.03.01.

egressy_pan

Egressy út-Hungária krt. kereszteződés. Fotó: hulladekvadasz.hu

A probléma oka lehet egy évek óta kihasználhatatlanul álló épület, és annak omladozó mivolta, ami bevonzza az illegálisan szemetelőket. Továbbá problémát okoz, hogy a szeméttel patkányok is megjelentek, ami köztisztasági problémát feltételez.

Egyik facebookos csoportban olvastuk az alábbiakat:
“Az épületért kevésbé kár,ronda,romos,megért a lebontásra! A szemetet viszont össze lehetne szedni,ha illegálisan hordják oda a szemetet,akkor “illegálisan” el is lehet távolítani! Az nem megoldás,hogy a telek és az épület tisztázatlan hovatartozása miatt egyre áldatlanabb állapotok uralkodjanak!”

[Best_Wordpress_Gallery id=”30″ gal_title=”egressy”]

Hulladék jellege: kommunális, háztartási

Az Egressy úti ingatlanra jellemző a rendezetlen tulajdoni viszony. Ez a probléma több helyen tapasztalható Budapesten is. Például szintén Zuglóban a Volt MDF-Székháznál.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek