Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Zugló, Egressy úti illegális hulladéklerakat (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Zugló, Egressy úti illegális hulladéklerakat (Frissítve)

Zuglóban a Egressy út-Hungária krt. kereszteződésnél ezt a látványt tapasztaljuk. A bejelentő a szemeten túl a patkányok megjelenésére is felhívta a figyelmet.

Frissítve
2016.06.06.

Zugló a megtisztulás utján című cikkünk után újabb és újabb zuglói bejelentések megoldásáról kapjuk az információkat a korábbi bejelentők által, vagy az önkormányzatok tolmácsolásával.

A korábbi szemetes helyszín kitakarítva. Fotó: hulladekvadasz.hu

A korábbi szemetes helyszín kitakarítva. Fotó: hulladekvadasz.hu

Köszönjük.


Korábban
2016.03.01.

egressy_pan

Egressy út-Hungária krt. kereszteződés. Fotó: hulladekvadasz.hu

A probléma oka lehet egy évek óta kihasználhatatlanul álló épület, és annak omladozó mivolta, ami bevonzza az illegálisan szemetelőket. Továbbá problémát okoz, hogy a szeméttel patkányok is megjelentek, ami köztisztasági problémát feltételez.

Egyik facebookos csoportban olvastuk az alábbiakat:
„Az épületért kevésbé kár,ronda,romos,megért a lebontásra! A szemetet viszont össze lehetne szedni,ha illegálisan hordják oda a szemetet,akkor „illegálisan” el is lehet távolítani! Az nem megoldás,hogy a telek és az épület tisztázatlan hovatartozása miatt egyre áldatlanabb állapotok uralkodjanak!”

[Best_Wordpress_Gallery id=”30″ gal_title=”egressy”]

Hulladék jellege: kommunális, háztartási

[codepeople-post-map]

Az Egressy úti ingatlanra jellemző a rendezetlen tulajdoni viszony. Ez a probléma több helyen tapasztalható Budapesten is. Például szintén Zuglóban a Volt MDF-Székháznál.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...