Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
BKV, Kőbánya tisztogatója - Hulladekvadasz.hu

BKV, Kőbánya tisztogatója

Kőbánya elindult a megtisztulás útján. Idén február 15-én bejelentés érkezett az Örs vezér terei BKV buszállomás melletti telekről. 

Az oldalunk felvette a kapcsolatot a BKV Zrt.-vel a szemetes telekkel kapcsolatban. Viszonylag rövid időn belül pozitív választ kaptunk, a területet megtisztították. Ígéretet kaptunk, hogy a BKV Zrt. tisztább környezet megteremtése érdekében a területet a továbbiakban is kezeli.

Ennek fényében rendkívüli takarítási munkálatokat végeztek el február 26.-án, jelentős anyagi ráfordítással, ezzel megszüntetve a hulladekvadasz.hu levelében leírt állapotot az Örs vezér téren.

[Best_Wordpress_Gallery id=”34″ gal_title=”orsbkv”]

A BKV Zrt.-től kapott helyszíni takarítás után készült fotók.

Folyamatosan érkeznek a jó hírek megoldódott bejelentésekről. Ez köszönhető oldalunk pozitív fogadtatásának, mind a média, mind az emberek részéről. Külön köszönetet érdemel az oldalunkra beérkező bejelentések feladóinak áldozatos munkájának, a hulladékvadászatnak.

Köszönjük a BKV Zrt.-nek a gyors és hatásos munkát.


Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság a wikipedia szerint

A Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Budapest közösségi közlekedését működtető cég, mely a Fővárosi Önkormányzat 100%-os tulajdonában van. 1968. január 1-jén az addigra egységesülő vonalhálózat önálló közlekedési vállalatai (Fővárosi Villamosvasút, Fővárosi Autóbuszüzem, Budapesti Helyiérdekű Vasút, Fővárosi Hajózási Vállalat) összevonásával alakult meg Budapesti Közlekedési Vállalat néven.

Szolgáltatás
A társaság 4 nagy ágazatot (autóbusz, trolibusz, villamos és metró) működtet integrált rendszerben. Ezen túlmenően az elsősorban idegenforgalmi jelentőségű hajójáratokat, a fogaskerekű vasutat, a Libegőt és a Siklót is üzemelteti. 2016. november 1-jétől a HÉV-vonalakat a MÁV-HÉV Helyiérdekű Vasút Zrt. (korábbi nevén BHÉV Zrt.) üzemelteti.

Forrás: wikipedia.

You may also like...