Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Budapest, Harsányi u., 170-es busz végállomás

Az első bejelentés érkezett Budapest XV. kerületéből, a Harsányi Kálmán utcából. A kedves beküldő “hulladékvadász” hamarosan a terület további részének feltérképezését tűzte ki céljául, ezáltal a bejelentés a későbbiekben bővülni fog.

Holnap viszek magammal rendes fényképezőt és nagyobb szakaszról tudok képeket csinálni. – a bejelentő

A bejelentés szövege
“Hétköznapokon munkába járáshoz a 170-es autóbuszt használom. Nap mint nap szembesülök a végállomás 1 km-es körzetében (vasútisinek és aszfalt út közötti “füves” területen) elszórt szeméttel. Háztartási hulladék, ruhanemű, használt autógumik, törött kerti székek, kanapé és még sorolhatnám. Holnap viszek magammal rendes fényképezőt és nagyobb szakaszról tudok képeket csinálni. Köszönöm, előre is törődését/törődésüket ezzel az üggyel kapcsolatban. Természetesen bármi előrelépés adódna szívesen segítek a szemét összegyűjtésében is.”

Helyszín: Az érintett terület pontosan a 170-es busz Visonta utcai  és a Rákospalota, Csömöri park megálló közötti terület.

Hulladék jellege: kommunális és veszélyes hulladék

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek