Budapest, Harsányi u., 170-es busz végállomás

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Az első bejelentés érkezett Budapest XV. kerületéből, a Harsányi Kálmán utcából. A kedves beküldő “hulladékvadász” hamarosan a terület további részének feltérképezését tűzte ki céljául, ezáltal a bejelentés a későbbiekben bővülni fog.

Holnap viszek magammal rendes fényképezőt és nagyobb szakaszról tudok képeket csinálni. – a bejelentő

A bejelentés szövege
“Hétköznapokon munkába járáshoz a 170-es autóbuszt használom. Nap mint nap szembesülök a végállomás 1 km-es körzetében (vasútisinek és aszfalt út közötti “füves” területen) elszórt szeméttel. Háztartási hulladék, ruhanemű, használt autógumik, törött kerti székek, kanapé és még sorolhatnám. Holnap viszek magammal rendes fényképezőt és nagyobb szakaszról tudok képeket csinálni. Köszönöm, előre is törődését/törődésüket ezzel az üggyel kapcsolatban. Természetesen bármi előrelépés adódna szívesen segítek a szemét összegyűjtésében is.”

Helyszín: Az érintett terület pontosan a 170-es busz Visonta utcai  és a Rákospalota, Csömöri park megálló közötti terület.

Hulladék jellege: kommunális és veszélyes hulladék

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: