Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Érd-Törökbálintot összekötő út és környezete - Hulladekvadasz.hu

Érd-Törökbálintot összekötő út és környezete

Bár a volt honvédségi út Érdet és Törökbálintot, pontosabban Idamajort köti össze, mégis Biatorbágy közigazgatási területéhez tartozik.

Ehhez az áldatlan helyzethez az is hozzátartozik, hogy az út egy helyrajzi számon szerepel a Biatorbágy erdő területével, és így kezelője a Pilisi Parkerdő Zrt. Az út bal oldala kezdetben Sóskúthoz, lejjebb Biatorbágyhoz tartozik, míg jobb oldala már Törökbálint.

[Best_Wordpress_Gallery id=”43″ gal_title=”érdtörökbálintidamajor”]

Az utat kizárólag Érd felől lehet megközelíteni. Ez a helyzet azt eredményezi, hogy az utat senki nem érzi igazán magáénak, és az út szélén folyamatosan gyűlő szemetet csak az önkéntesek gyűjtik. Az illegális hulladéklerakás ellen senki nem akar fellépni, a kátyúmentesítésről senki nem gondoskodik, az árkokat senki nem tisztítja, az útszéleket is csak az Idamajorért Egyesület önkéntesei kaszálják.

Idamajor

Forrás: terkep.torokbalint.hu Lakossági bejelentések (Illegális hulladéklerakó)