Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Idamajor - Az Érd melletti volt gyümölcsös - Hulladekvadasz.hu

Idamajor – Az Érd melletti volt gyümölcsös

Törökbálint közigazgatási területén, de Érd lakott belterületével közvetlenül szomszédosan terül el a volt állami gazdaság egy régen kipusztult gyümölcsös. A több mint 30 hektáros terület állami tulajdonban van, a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet kezelésébe tartozik, de használója nincsen.

terkep

A volt gyümölcsös területéről készült légi felvétel. Forrás: terkep.torokbalint.hu

A területre haszonbérleti pályázatot nem írtak ki soha, de a jelenlegi földárveréseken sem hirdették meg értékesítésre. Mintha létezését is elfelejtették volna. Így persze nem meglepő, ha a terület szabad préda bárki számára.

[Best_Wordpress_Gallery id=”40″ gal_title=”idamajor_gyumolcsos”]

A volt gyümölcsös környezetéről készült képek. Fotó: hulladekvadasz.hu

Ideális helyszín a lopott autók vagy műszaki cikkek szétbontásából származó hulladék eltüntetésére, de persze a háztartási hulladék számára is bőven találnak itt helyet. A terület idilli elhelyezkedését méltán bizonyítja a szerelmi légyottokból hátrahagyott óvszerek kimagasló sűrűsége.

[codepeople-post-map]