Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Idamajor főutcája - Hulladekvadasz.hu

Idamajor főutcája

A jóérzésű idamajoriak legnagyobb keserűsége a majorságba vezető aszfaltozott út végénél található kereszteződésben elhelyezett több teherautónyi vegyes, építési-bontási, illetve háztartási hulladék, mely tulajdonképpen a majorság központjában található. De pontosan hol is?

Pontosabban a „Budavidéki Kertész Rt. végelszámolás alatt” tulajdonában lévő területen, egy út kellős közepén.

[Best_Wordpress_Gallery id=”44″ gal_title=”Idamajor”]

A probléma, hogy az állami gazdaság végelszámolása több mint 20 éve lezajlott, de ennek ellenére a tulajdonjog, legalábbis a tulajdoni lapokon nem szállt át az államra. Így a hulladékot teherautószámra ide hordók olyan területet birtokolnak, melyet senki nem vall magáénak. Így persze senkit nem is lehet felszólítani a szemét eltüntetésére. Sem az önkormányzat, sem az állam nem tesz semmit hathatósat ez ügyben, de a szemét mennyisége meghaladja az önkéntesek erejét. A hatalmas szemétdombnak ugyanakkor vannak veszélyei is, egy ízben a tűzoltóknak kellett beavatkozniuk, hogy a szemétdombról ne terjedjen tovább a tűz az erdő felé.

[codepeople-post-map]