Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Ez a bejegyzés 3 éve nem volt frissítve és a tartalom elavult lehet.

Döglött macska, szemetes árok

Budapest XVI. kerületéből érkezett a bejelentés, a Csömöri útról. A bejelentő felhívja a figyelmet arra, hogy a szemeten túl döglött macska is található a helyszínen, ami fertőzés veszélyével is járhat. A közelben játszótér és Gyermek Napközis Tábor található.

Döglött macska teteme. Mi a teendő ilyenkor? Fotó: hulladekvadasz.hu

Döglött macska teteme. Mi a teendő ilyenkor? Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“T. Hulladékvadászok! A Kossuth Rádióban hallottam az oldalról. A minap elszörnyülködve mentem el e mellett az árok mellett. Nem csak szemétlerakó, de még DÖGLÖTT MACSKA is található!! Ráadásul mindez 50-100m-re egy Gyermek Napközis Tábortól és egy gyönyörű játszótértől! Kérem a segítségüket!Üdv. K.G.”

Mi a teendő olyankor, ha a lakós döglött állati tetemmel találkozik?
Attól függ általában, hogy a bejelentő hol lakik. Van ahol az ebrendészetnek a feladata ez, van ahol a közterület-felügyeletnek.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek