Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Thomán István utcai buszforduló - Hulladekvadasz.hu

Thomán István utcai buszforduló

Egy újabb erdős terület most a XII. kerületből. A bejelentő szerint  a  Thomán István utcai busz forduló (110/112-es busz végállomása) – Csorna u. 5 – Mártonlak u. 20-22 között elterülő kis erdős területen folyamatosan gyűlik a szemét.

[Best_Wordpress_Gallery id=”60″ gal_title=”Mártonlak”]

A bejelentés szövege:
„Sziasztok! Ezen a kis erdős részen már úgy fél éve gyűlik a szemét. De az a legszomorúbb az egészben, hogy a Mártonalja utcai szemétgyűjtő itt ott van 30 méterre(!) egy kuka, a 110/112-es busz végállomásánál és a buszfordulóban meg van 5 kuka kirakva, ennek ellenére a szemét nem a kukában, hanem a kuka mellett landol. Sajnos a Hangya utcát és a Thomán István utcát is összekötő lépcső mentén is található szemét, de érdekes módon a Hangya utcai hulladékgyűjtő és a kis erdő felől több van, de a lépcső közepes felé alig van. ​”

Hulladék jellege: kommunális

A Thomán István utcai buszfordulóból látni egész Budapestet. Fotó: Google Maps

A Thomán István utcai buszfordulóból látni egész Budapestet. Fotó: Google Maps

A Google Maps szerint a terület ekkor még nem volt szemetes, de a bejelentő által beküldött képek alapján már sajnos nem így tűnik.

[Best_Wordpress_Gallery id=”64″ gal_title=”thomán istván 2″]

A gyakorlat az, hogy ahol a szemét megjelenik akár a legkisebb formában is ott idővel egyre több lesz. Így időben kéne fellépni, hogy ez a helyzet ne alakuljon ki a környéken.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...