Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Budapest, Francia úti tájkép szeméthalmokkal - Hulladekvadasz.hu

Budapest, Francia úti tájkép szeméthalmokkal

Már több alkalommal érkezett bejelentés a budapesti Francia útról, de eddig sajnos nem kaptunk hozzá képeket, ami a LEGFONTOSABB oldalunk számára a pontos helymeghatározás mellett, hogy az üggyel érdemben foglalkozni tudjunk.

[Best_Wordpress_Gallery id=”68″ gal_title=”francia út”]

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Budapest egy régi, közkedvelt illegális szemétlerakójának közepéből küldöm szomorú üdvözletem :-). A Bp. Francia út Thököly és Egressy közötti szakasza évek óta, állandóan szenyezett, különösen a vasúti töltés oldala.  Amikor megunom felháborodott levelet írok a MÁV-nak (övék a töltés nekik kell takarítani) illetve a jegyzőnek. A ‘szépségeket’ most gondoltam Veletek is megosztom. Mellékelve küldök néhány mai, friss életképet, remélem tudjátok használni őket. Minden tippet nagyon szívesen veszek, hogy mit tehetek azért, hogy ez megszűnjön, köszönöm. ” 

Hulladék jellege: kommunális

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...