Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Ez a bejegyzés 3 éve nem volt frissítve és a tartalom elavult lehet.

Budapest, Francia úti tájkép szeméthalmokkal

Már több alkalommal érkezett bejelentés a budapesti Francia útról, de eddig sajnos nem kaptunk hozzá képeket, ami a LEGFONTOSABB oldalunk számára a pontos helymeghatározás mellett, hogy az üggyel érdemben foglalkozni tudjunk.

[Best_Wordpress_Gallery id=”68″ gal_title=”francia út”]

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Budapest egy régi, közkedvelt illegális szemétlerakójának közepéből küldöm szomorú üdvözletem :-). A Bp. Francia út Thököly és Egressy közötti szakasza évek óta, állandóan szenyezett, különösen a vasúti töltés oldala.  Amikor megunom felháborodott levelet írok a MÁV-nak (övék a töltés nekik kell takarítani) illetve a jegyzőnek. A ‘szépségeket’ most gondoltam Veletek is megosztom. Mellékelve küldök néhány mai, friss életképet, remélem tudjátok használni őket. Minden tippet nagyon szívesen veszek, hogy mit tehetek azért, hogy ez megszűnjön, köszönöm. ” 

Hulladék jellege: kommunális

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek