Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Debrecen civis, Mezőgazdász- Manninger u. sarok - Hulladekvadasz.hu

Debrecen civis, Mezőgazdász- Manninger u. sarok

Debrecen civis nagyvárosunk, Magyarország második legnépesebb városát se kerülheti el az illegális hulladéklerakás. Hazánkban gyakori látvány, hogy a szelektív hulladékgyűjtőket nem rendeltetésszerűen használják.

A „szelektív” szó értelmezése sokaknak nagy fejtörést okoz, hisz az ilyen jellegű hulladékgyűjtő szigeteket hulladéklerakónak használják. Többnyire válogatás nélkül ömlesztik a szemetet a hulladékgyűjtő közvetlen környezetére.

[Best_Wordpress_Gallery id=”67″ gal_title=”pallagi”]

A bejelentés szövege
„Üdvözlöm Önöket! Az elmúlt nap a Balásházy János Mezőgazdasági Szakközépiskola parkjában( Debrecen-Pallag, Pallagi u. Manninger G. u. sarok) szerettem volna sétálni a friss levegőn, amikor is a következő kép fogadott. Elkeserítő, hogy lakott, zöldövezetben ilyen szeméthalom „tárolása” lehetséges, a szelektív hulladékgyűjtők mellet (aminek az ürítése sem lehet megoldott). Nem tudom, ki lehet itt Debrecenben az illetékes, de úgy gondolom egyéb tapasztalataim alapján, hogy már nem futok kedveskedő köröket, hanem a lényegre térek. Tisztelettel kérem Önöket, hogy a képeket, amennyiben arra alkalmasnak találják tegyék fel oldalukra, ill. lehetőség szerint segítsenek az áldatlan állapot megszüntetésében. Kezdeményezésüket, honlapjukat követendő példának tartom és munkájukhoz további sikert kívánok.”

A Google Maps 2011-es szelektív hulladékgyűjtő környezete tiszta. Fotó: hulladekvadasz.hu

A Google Maps 2011-es szelektív hulladékgyűjtő környezete ekkor még rendezett volt. Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális

[codepeople-post-map]

Debrecen civis település határából érkezett bejelentést bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...