Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Nádudvar, illegális hulladéklerakat - Hulladekvadasz.hu

Nádudvar, illegális hulladéklerakat

Az első bejelentés érkezett egyik alföldi városunkból, Nádudvarból. A város a nevét az árterekben előforduló nádról és az ebből kerített udvarokról kapta. Nádudvar ősi település, de a hulladekvadasz.hu -n sajnos illegális hulladéklerakásról lesz nevezetes.

Nádudvar Mártírok utca és a Nádas utca kereszteződés. Fotó: hulladekvadasz.hu

Nádudvar Mártírok utca és a Nádas utca kereszteződés. Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Szeretnék bejelentést tenni, hogy Nádudvar Mártírok utca és a Nádas utca kereszteződésétől néhány tíz méterre lévő nádas és füvespusztán illegálisan raktak le szemetet, a fényképeket  vasárnap készítettem. Annak ellenére hogy a városban idéntől elszállítják külön a müanyag hulladékot, és még szelektív hulladékgyűjtő szigetek is megvannak, mégis a legtöbb lerakot hulladék müanyag flakon. Nem értem, hogy hogyan lehet ilyet tenni ennyire közel a Hortobágyi nemzeti Parkhoz….Azért írtam önöknek, mert nem tudom, hogy ilyen esetben hova lehet fordulni. Segítségüket előre is köszönöm.”

Hulladek jellege: építési

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...