Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Keleti pályaudvar, Verseny utca - Hulladekvadasz.hu

Keleti pályaudvar, Verseny utca

A bejelentés a Keleti pályaudvar melletti 30/230 -as buszok Verseny utcai megállóhelyéről érkezett. A bejelentő felhívja a figyelmet arra, hogy mindez egy frekventált területen, a belvárosban található. 

[Best_Wordpress_Gallery id=”75″ gal_title=”keleti”]

Továbbá problémát jelenthet, hogy a turistáknak a Budapestre érkezésükkor ezzel a szemetes utcaképpel kell szembesülniük.

A bejelentés szövege
„Egy ideje a Keleti pályaudvar és a 30/30/230 buszok Verseny utca megálló helye(De még bedobálták a Magyar Posta raktárának az a I számú portája mellett található kisebb zöld területre[lásd első kép]). Elnézést kérek a szerkesztett képekért, de az ott parkoló rendszámát és az arra járó emberek arcát kitakartam a személyi jogok miatt. Másik probléma pedig az, hogy azon kívül, hogy egy picinykét kínos, hogy a Belváros határán egy idegenforgalmilag frekventált mellett gyűlik és ezt a madarak jó ízűen el is fogyasztják…”

A frekventált terület mellett gyűlik a szemét és ezt a madarak jó ízűen el is fogyasztják. Fotó: hulladekvadasz.hu

A frekventált terület mellett gyűlik a szemét és ezt a madarak jó ízűen el is fogyasztják. Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...