Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Ez a bejegyzés 3 éve nem volt frissítve és a tartalom elavult lehet.

Keleti pályaudvar, Verseny utca

A bejelentés a Keleti pályaudvar melletti 30/230 -as buszok Verseny utcai megállóhelyéről érkezett. A bejelentő felhívja a figyelmet arra, hogy mindez egy frekventált területen, a belvárosban található. 

Továbbá problémát jelenthet, hogy a turistáknak a Budapestre érkezésükkor ezzel a szemetes utcaképpel kell szembesülniük.

A bejelentés szövege
“Egy ideje a Keleti pályaudvar és a 30/30/230 buszok Verseny utca megálló helye(De még bedobálták a Magyar Posta raktárának az a I számú portája mellett található kisebb zöld területre[lásd első kép]). Elnézést kérek a szerkesztett képekért, de az ott parkoló rendszámát és az arra járó emberek arcát kitakartam a személyi jogok miatt. Másik probléma pedig az, hogy azon kívül, hogy egy picinykét kínos, hogy a Belváros határán egy idegenforgalmilag frekventált mellett gyűlik és ezt a madarak jó ízűen el is fogyasztják…”

A frekventált terület mellett gyűlik a szemét és ezt a madarak jó ízűen el is fogyasztják. Fotó: hulladekvadasz.hu

A frekventált terület mellett gyűlik a szemét és ezt a madarak jó ízűen el is fogyasztják. Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek