Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Egyre több hulladék a Szuglói körvasút sornál

Egy újabb bejelentés a Szuglói körvasút sornál. Korábban már érkezett bejelentés erről a helyszínről, de sajnos azóta se kaptunk választ az Önkormányzattól/közterület-felügyelettől.

Tipikusan annak az esete, amikor ha fejetettjére állunk akkor se történik semmi a hulladékkal. Sajnos egy korábbi bejelentésünk hatására az önkormányzat, illetve a területhez tartozó városüzemeltetési szerv nem lépett egyből és ebből kifolyólag a helyzet csak fokozódik. A korábbi bejelentés megtekinthető itt.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A XIV. Kerület határáról küldöm ezt a szemétlerakatot. Rendszeresen erre futok. Gratulálok az oldalhoz!”

[Best_Wordpress_Gallery id=”79″ gal_title=”szugloi”]

Hulladék jellege: kommunális.

A Szuglói körvasút sornál lévő helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek