Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Egyre több hulladék a Szuglói körvasút sornál - Hulladekvadasz.hu

Egyre több hulladék a Szuglói körvasút sornál

Egy újabb bejelentés a Szuglói körvasút sornál. Korábban már érkezett bejelentés erről a helyszínről, de sajnos azóta se kaptunk választ az Önkormányzattól/közterület-felügyelettől.

Tipikusan annak az esete, amikor ha fejetettjére állunk akkor se történik semmi a hulladékkal. Sajnos egy korábbi bejelentésünk hatására az önkormányzat, illetve a területhez tartozó városüzemeltetési szerv nem lépett egyből és ebből kifolyólag a helyzet csak fokozódik. A korábbi bejelentés megtekinthető itt.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A XIV. Kerület határáról küldöm ezt a szemétlerakatot. Rendszeresen erre futok. Gratulálok az oldalhoz!”

[Best_Wordpress_Gallery id=”79″ gal_title=”szugloi”]

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Szuglói körvasút sornál lévő helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...