Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékvadász hatás - Érden elindult valami? - Hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász hatás – Érden elindult valami?

Úgy néz ki Érden is elindult valami a hulladekvadasz.hu bejelentéseinek hála. Magyarország nagyvárosai közül Budapest után Érden a legaktívabbak az emberek illegális hulladéklerakat bejelentésében.

Szerkesztőségünk a minap kapott egy újságrészletet a hivatalos önkormányzati újságból az egyik érdi önkéntesünktől.

Az Érd Megye Jogú Város Önkormányzatának hivatalos újságában megjelent felhívás.

Az Érd Megye Jogú Város Önkormányzatának hivatalos újságában megjelent felhívás.

Az érdi önkormányzat munkatársával korábban felvettük a kapcsolatot telefonon és e-mailben is. Folyamatosan küldjük számukra az újabbnál újabb bejelentéseket. Igaz, a több tucat bejelentésből még egyetlen egy sem oldódott meg, de korábban az Érdi Önkormányzat illetékese szóban azt ígérte figyelemmel kísérik oldalunkon az Érdhez köthető bejelentéseket.

De mindezek ellenére vannak  jó jelek.

Korábban az erdmost.hu oldalon megjelent, hogy a környezetvédelmi alapból tisztítják meg a várost, illetve az érdi Polgármester Úr az utóbbi hírt posztolta a facebookos oldalára azzal a megjegyzéssel, hogy „Meg kell szabadítani a várost az illegális hulladéklerakóktól!”

Az oldalunk felveszi a kapcsolatot a felhívásban megadott e-mail címmel, elküldve az eddigi összes bejelentésünket, amit már korábban az érdi önkormányzat is megkapott.

Örülünk és üdvözöljük ezeket a kezdeményeseket. Bízunk benne, hogy Érd városa megszabadul a mocsoktól.

You may also like...