Első videós bejelentésünk Zuglóból - Hulladekvadasz.hu
Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Első videós bejelentésünk Zuglóból

Hetente újabb és újabb bejelentés érkezik Zuglóból. A bejelentő volt olyan szíves a bejelentéshez egy részletes szövegen túl videót készített a helyszín állapotáról, amit csapatunk technikai stábja vágott össze. A Francia út földes szakaszáról készült a bejelentés.

[wpdevart_youtube]YHG8kL9dyWk[/wpdevart_youtube]

A bejelentés szövege
“Francia út >> Egressy út és Mogyoródi út közti szakasz. Évek óta Zugló egyik leglepusztultabb utcájának számít. Korábban egész hajléktalantelep került itt felszámolásra, tovább az Egressy út – Hungária körút sarkán lévő nagyon rossz állapotú társasház jelenlegi állapota is szimbolizálja a környéket, mert annak szinte minden lakása YTONG téglával van befalazva nagyon kevés kivétellel. Mogyoródi út felől pedig a pénzügyi válság következtében abbamaradt-majd újraindult monumentális lakópark tömb határolja a területet, ami még mind a mai napig nem készült el.Az út láthatóan nincs betonozva, földútként létezik a 21. században igencsak meglepő módon.A “betonakadály” az út közepén Budapesten egyedülálló módon állhatja útját az itt áthajtani akaróknak. Rendeltetése és építője/építtetője kérdéses.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!