Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Újpest Népsziget Zsilip utca hulladéklerakatai - Hulladekvadasz.hu

Újpest Népsziget Zsilip utca hulladéklerakatai

Újpest Népsziget Zsilip utcában illegális hulladéklerakatok borzolják a kedélyeket a Dunamentén.

A Margitsziget után kiváló helyszín egy kis sétára a Népsziget, ahonnan az első bejelentés érkezett IV. kerületből. Eredetileg a Duna egyik szigete volt Pest és Rákospalota határán, amelyet az 1830-as években egy vékony földnyelvvel az újpesti Zsilip utcán át Újpesthez kapcsoltak, így félszigetté vált. Manapság a szemetelők új helyszíne lett.

[Best_Wordpress_Gallery id=”83″ gal_title=”népsziget”]

A bejelentés szövege
„Környezetünk, az emberek nemtörődömsége a neveletlenség és környezettudat hiánya miatt elég fájdalmas látképet nyújt egy környezet és állatbarát ember számára. Sajnos bármerre járok szemétbe botlok, így most is csatoltam pár képet. A képek készítésének helye: Budapest, Népsziget (csatolt térképen piros terület, nem tudom milyen állapotok uralkodnak  a sziget többi területén.) Egyik nap gondoltam a lányommal lemegyünk kecskét etetni az állatparkhoz (környezete rendben tartott több kuka is kint van) és kavicsot dobálni meg sétálni a Duna-parton (sehol nincs kuka, az általam bejárt szakaszon), és ekkor az alábbi látvány fogadott… Legelszomorítóbb a földön üresen lévő nagy FKF-es szemeteszsák tőle 5 méterre egy hatalmas szemétkupac. A képek ez esetben is magukért beszélnek.”

A bejelentő által készített térképrészlet a hulladék elhelyezkedéséről.

A bejelentő által készített térképrészlet a hulladék elhelyezkedéséről.

Hulladék jellege: kommunális

[codepeople-post-map]

Újpest Népsziget Zsilip utcából érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...