Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Soroksári szemétdomb az épülő Ikea tőszomszédságában - Hulladekvadasz.hu

Soroksári szemétdomb az épülő Ikea tőszomszédságában

Budapest XXIII. kerületéből érkezett az első bejelentés, méghozzá 2017-ben átadásra kerülő a soroksári Ikea tőszomszédságából.

A hulladéklerakat árnyékában a háttérben jól látható a bevásárló negyed. Fotó: hulladekvadasz.hu

A hulladéklerakat árnyékában a háttérben jól látható a bevásárló negyed. Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentő állítása szerint a helyi jegyzőnél próbálkozott elsőnek, de válaszra se méltatták. Következőnek az Ikeát kereste fel, értesítve a közelükben lévő szemétproblémáról, hátha nyomást tud gyakorolni a multi cég a Soroksári Önkormányzatra a szemétproblémával kapcsolatban. De nem történt érdemi változás azóta sem. Utolsó elkeseredettségében minket keresett meg.

[Best_Wordpress_Gallery id=”97″ gal_title=”soroksar_ikea”]

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Nos az írás nem az erősségem. A képek magukért beszélnek. Soroksár/Pestszentimre határában készültek. Most hogy elkezdett épülni az Ikea, írtam egy ottani PR-os hölgynek. Még válaszra se méltatott. Nos hátha ha ti rittyentetek egy kis írást Ikea és Szemétdomb címszavakkal akkor hátha történik valami. Nem nekik kellene elhordani elég lenne nyomást gyakorolni Soroksárra. Már korábban jelezve lett Soroksárnak, a helyi jegyzőnek, de semmi nem változott. Hacsak az nem, hogy még több a szemét. Annak idején a Levegő munkacsoport is írt nekik, de semmi reakció. Talán az IKEA lett volna akkora, hogy ha odaszól, de nem tettek semmit.”
A bejelentő által bejárt terület. A szemét elhelyezkedése ezen útmentén van.

A bejelentő által bejárt terület. A szemét elhelyezkedése ezen útmentén van.

Hulladék jellege: építési, veszélyes és kommunális.

[Best_Wordpress_Gallery id=”98″ gal_title=”soroksar_ikea2″]

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...