Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Az Ördög-árok megtisztítása - Hulladékvadász a TeSzedden! - Hulladekvadasz.hu

Az Ördög-árok megtisztítása – Hulladékvadász a TeSzedden!

Közeledik az éveként megrendezésre kerülő TeSzedd! A hulladekvadasz.hu csapata is csatlakozik az eseményhez, hogy megtisztítsa a Budapest II. kerületében elhelyezkedő Ördög-árok területét. 

Az ország több pontjáról érkeznek hozzánk napi szinten bejelentések, de van hogy olykor más weboldalakról is értesülünk különböző illegális hulladéklerakásról. Az index.hu korábban közölte az Ördög-árok akkori állapotát, ami felkeltette csapatunk érdeklődését. Egy újabb terepszemle alkalmával a Hűvösvölgy felé vettük az irányt és feltérképeztük a jelenlegi állapotokat.

Terepszemle
A helyszínre érkezve a környéken élőktől megtudtuk, hogy az index.hu -n megjelent cikk után pár héttel a képeken szereplő részt részben kitakarították.

[Best_Wordpress_Gallery id=”101″ gal_title=”ördög-árok_rom”]

A részben kitakarított romos épület és a mellette lévő árok.

Viszont tovább haladva az árok nyomvonalát követve lépten-nyomon hulladékba ütköztünk. Közel 1 kilóméter séta megtétele alatt készítettük az alábbi képeket.

[Best_Wordpress_Gallery id=”102″ gal_title=”ördög-árok1″]

Hulladék jellegét tekintve kommunális, építési és veszélyes hulladéknak minősülő gumiabroncsokkal találkozunk.
[Best_Wordpress_Gallery id=”103″ gal_title=”ördög-árok2″]

A feltérképezett helyszín

Az Ördög-árok mentén bejárt terület pirossal jelölve. Fotó: Google Maps

Az Ördög-árok mentén bejárt terület pirossal jelölve. Fotó: Google Maps

TeSzedd!

A hulladekvadasz.hu csapata elvi kérdésnek tekinti a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióban való részvételt, ami ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő esemény idén Április 28 – május 1 között rendezik meg.

A hulladekvadasz.hu TeSzedd akciójának a napja április 30-án lesz, délelőtt 10 órai kezdettel. A hivatalos TeSzedd regisztrációs felületén, illetve facebookon is meghirdetett eseményen is lehet hozzánk csatlakozni.

Mindenkinek sok sikert kívánunk a TeSzedden való részvételhez.

You may also like...