Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szar a helyzet az ingyenes parkolóban (Mogyoródi-Hungária sarok) - Hulladekvadasz.hu

Szar a helyzet az ingyenes parkolóban (Mogyoródi-Hungária sarok)

Szó szerint szar a helyzet a Mogyoródi-Hungária sarki ingyenes parkolóban. Hiszen egy környéken dolgozó bejelentésében arról panaszkodik, hogy  embertársaink(?) nyilvánosan kis- és nagydolgaikat az ingyenes parkolóban végzik el.

A Mogyoródi u. - Hungária körút sarok. Fotó: Google Maps

A Mogyoródi u. – Hungária körút sarok. Fotó: Google Maps

[Best_Wordpress_Gallery id=”108″ gal_title=”szar”]

Tettenérés, amikor a tettes odapiszkít.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Egy korábbi zuglói cikkhez (mellyel reményt adtak az alábbi probléma megoldásához) kapcsolódóan szeretném megjegyezni, hogy nem csak a töltés oldalába bújva végzik ember(?)társaink nyilvánosan kis- és nagydolgaikat. A Hungária krt.-Mogyoródi út sarkán található ingyenes parkolóban (vagy legalábbis annak használt szabad területen) is előfordul ez. A Tábornok u. 2. sz. alatti épületkomplexum (NÉbIH-ÁDI, SzIE-ÁOTK, MTA-ÁTKI) kerítésének tövében is gyűlik az emberi ürülék. A folyó- és szilárdabb ügyeiket intézőket az sem zavarja, hogy a kerítés túloldalán levő épületnek ablakai néznek az általuk illemhelynek használt, és semmit sem rejtő kerítés felé. Azok mögött az ablakok mögött dolgozom… és eddig az egyetlen védekezési módnak az ablakok szemmagasságban poszterekkel leragasztását tudtam csak kitalálni, hogy ne kelljen napi többször szembesülnöm intim testrészekkel és azzal, ami azokon át távozik. Azonban többször láttam azt is, hogy a kerítés mentén vezetnek el csoportnyi gyereket (kisiskolások? nagyobb óvodások?) séta közben. Érdeklődni szeretnék, kihez/milyen szervezethez és hogyan kell kéréssel fordulni, hogy valami változás történjen, és eltűnjön ez a gusztustalan „élmény” a munkanapokból?A segítségüket előre is köszönve.”

[Best_Wordpress_Gallery id=”109″ gal_title=”szar2″]

Hulladék jellege: kommunális, fekália.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...