Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
TeSzedd rekord! 128 ezer önkéntes jelentkezett idén az akcióra - Hulladekvadasz.hu

TeSzedd rekord! 128 ezer önkéntes jelentkezett idén az akcióra

Rekordot érhet el idén a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció, ugyanis az idei programra minden eddiginél több, 128 605 önkéntes regisztrált a 2240 szeméttel szennyezett helyszín megtisztítására – közölte az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség (OKTF) kedden az MTI-vel.

Az OKTF a Földművelésügyi Minisztérium (FM) megbízásából szervezte meg 6. TeSzedd! akciót, amely április 25. és 28. lesz között lesz.
Kiemelték: azok, akik lemaradtak a regisztrációról, úgy csatlakozhatnak a programhoz, hogy a TeSzedd! honlapján keresnek egy, a számukra megfelelő nyílt találkozási pontot, és a kezdési időpontra odamennek.

A szemétgyűjtéshez szükséges eszközöket – a TeSzedd! felirattal ellátott zsákokat és a védőkesztyűket – mint minden évben, most is az OKTF biztosítja és gondoskodik a szeméttel megtöltött zsákok elszállításáról és ártalmatlanításáról is.

A közleményben felidézték: Magyarország legnagyobb szemétszedő mozgalmára 2014-ben 1654 helyszínre 116 000, 2015-ben pedig 1590 találkozási pontra 115 000 önkéntes jelentkezett előre.

Forrás: MTI

You may also like...