Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
"Hulladékért facsemetét" - egy szimpatikus megoldás Érdről - Hulladekvadasz.hu

„Hulladékért facsemetét” – egy szimpatikus megoldás Érdről

A Országszerte többféleképpen próbálkoznak a lakosokat rávenni a szelektív hulladékgyűjtésre. Egy kiváló példa erre tavaly Érden első alkalommal megrendezett „Hulladékért facsemetét” esemény, ami 2016-ban is folytatódik.

Hulladékért facsemetét elnevezéssel különleges csereakciót hirdetett tavaly Kopor Tihamér képviselő Érdligeten, az érdi 6. számú választókerületben. Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is meghirdeti a tavaly nagy sikerű csereakcióját.

Hozzon egy-egy zsák külön válogatott papír, műanyag, vagy üveg hulladékot – adunk érte egy-egy gyümölcsfa csemetét!

Helyszín: az Érd-ligeti vasútállomás (Duna utca – Temes utcai parkolójában) valamint a Kós Károly Szakképző Iskolában (Érd, Ercsi út) is lehetőség van szelektíven gyűjtött hulladékot (papír, műanyag, üveg) gyümölcsfára cserélni.

Időpont: 2016. április 23-a, szombat, 8-12 óra között.

Fotó: erdmost.hu

Fotó: erdmost.hu

Gyümölcsfa választék: Cseresznye, őszibarack, sárgabarack és szilvafák állnak rendelkezésre.

A facsemetéket a Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. Elvira majori telephelye biztosítja, míg a készlet tart!

Forrás: erdmost.hu

You may also like...