Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rókahegyi hulladékprobléma - Hulladekvadasz.hu

Rókahegyi hulladékprobléma

Túrázók, kirándulók gyakori problémája, hogy a kijelölt tanösvényen nincsenek kihelyezve hulladékgyűjtő edények. Emiatt a szemét szinte mindenhol megtalálható. A Rókahegyi hulladékprobléma egy általános jelenség a természetvédelmi területeken.

Általános probléma a hulladékgyűjtő edényzet hiánya. Fotó: hulladekvadasz,hu

Általános probléma a hulladékgyűjtő edényzet hiánya. Fotó: hulladekvadasz,hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! A minap a Rókahegyen jártam a volt bányában Természetvédelmi területen. Tanulságos volt, mert SEHOL SINCS egyetlen kuka elhelyezve. Ellenben különböző kisebb szemét van szétszórva. Örömmel láttam, hogy egy önkéntes család zsákba gyűjtötte a katlanban az eldobált hulladékokat. Minden ide látogató kénytelen volt saját maga neylonba gyűjteni, mert szemétgyűjtő nem volt, pedig több helyen tűzrakóhely volt, aminek használata sok ételmaradékkal jár, emellett csikkek és sörös dobozok vannak a földön. A legszomorúbb az, hogy kifele menet a katlan bejáratánál több szemeteszsák van elhelyezve a kirakott tábla ellenére. Könnyen lehet, hogy a bent összegyűjtött szemét lett itt letéve. A felakasztott világos színű nagy zsák erre utal. Üdv. József”

"A mélység titka". A bejelentő szerint a szakadék tele van szeméttel. Fotó: hulladekvadasz.hu

„A mélység titka”. A bejelentő szerint a szakadék tele van szeméttel. Fotó: hulladekvadasz.hu

[Best_Wordpress_Gallery id=”114″ gal_title=”Üröm”]

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...