Francia úti nagy mennyiségű fahulladék

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A tavalyi viharkár maradványai a Francia úton még ma is több helyen fellelhetők, amiket a katasztrófavédelem vagy a helyi önkormányzat, de még a MÁV se szállít el. Vajon kinél pattog a labda a nagy mennyiségű fahulladék ügyében?

[Best_Wordpress_Gallery id=”124″ gal_title=”franciafa”]

A bejelentés szövege
“Kettő garázs között (Francia út 7 számmal szemben) több köbméternyi fahulladék is található a szemétbe beékelődve. Ezek úgy kerültek oda, hogy az elmúlt év augusztusában komoly vihar volt Zuglóban és az itt lévő hatalmas nyárfák ágai letörtek. A Katasztrófavédelem (Tűzoltóság) kiszállt és levágta az ágakat, feldarabolta és nemes egyszerűséggel a töltés oldalába hordta. Természetesen nem szállította el a mai napig senki. Most, a hét elején ismét letört a szél egy hatalmas ágat, és lássunk csodát a kivonuló tűzoltók folytatták a „kicsi a rakás, nagyobbat kíván” népi játékot, az összedarabolt köbméternyi fa a tavalyi rakás tetején landolt. Ismét csak gratulálunk a katasztrófavédelemnek. Csak halkan kérdezzük ki és mikor fogja elszállítani? Van ebben valakinek kötelezettsége? Ez még a MÁV-ra sem fogható. 

Hulladék jellege: zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: