Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Ez a bejegyzés 3 éve nem volt frissítve és a tartalom elavult lehet.

A Vecsési Hulladékkommandó újra lecsapott

A Vecsési Hulladékkommandó újra lecsapott. A gyors fellépést siker koronázta: a tettes feladta magát, a terület megtisztítva.

A múlthéten került fel az oldalunkra a Vecsési Hulladékkommandó bejelentése. A hulladekvadasz.hu-nak és több internetes megosztásnak hála, vagy annak hatására másnap önként jelentkezett az üllői tettes. Tettét bánta, de ez nem menti fel a 40 000 forintnyi bírság alól.

Vecsési Hulladékkommandó Az eltakarított szemét hűlt helye. Fotó: hulladekvadasz.hu

Az eltakarított szemét hűlt helye. Fotó: hulladekvadasz.hu

A nagy rakás szemét elszállítását az önkormányzat intézte. A bizonyítékok felkutatását a Vecsési Hulladékkommandó aktivistái végezték el, a helyi közterület-felügyelettel karöltve.

Köszönjük a Hulladékkommandó alázatos munkáját. A későbbiekben a Tisztogatok.hu oldalon is olvashat bővebben munkájukról.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek