Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Robogó keresi "elveszett" gazdáját (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Robogó keresi „elveszett” gazdáját (Frissítve)

Találkoztunk már érdekes esetekkel, fura szemetelési szokásokkal, de még ehhez hasonló bejelentés nem érkezett az oldalunkra. Egy elhagyatott robogó a XIII. kerületben.

Frissítve
2016.08.02.

A bejelentőtől kapott levél
„Sziasztok, Update: A cikkhez egy frissítés: a bejelentést követően 2 héten belül a robi elkerült az utcáról. Remélem a jogos tulajdonoshoz került vissza. 🙂 „

Robogó eltűnt! Köszönjük a tájékoztatást 🙂


Korábban
2016.06.10.

Aránylag jó állapotú robogó keresi gazdáját. Fotó: hulladekvadasz.hu

Aránylag jó állapotú robogó keresi gazdáját. Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Nem tudom, hogy lopott-e, vagy csak a tulaj hanyag (vagy kórházban fekszik), vagy egyáltalán milyen sorsot szánt ennek a kis robinak az élet… A képen látható fekete Piaggio Liberty robogó a Szent László út és a Dolmány utca sarkán áll körülbelül úgy 2015 december közepe óta. Érte már hó, eső, erős nap, vihar, rakódik rá folyamatosan a por és a kosz… Szemben lakom a sarokkal, így látom nap, mint nap és nekem az a meglátásom, hogy ez a robogó azóta nem mozdult semerre, amióta oda, a sarokra letették.

Néha egy-egy autós kolléga arrébb pakolta (így araszolt lassan a Szent László úton cirka 5-7 méterről a sarok felé), míg végül egy lelkes négykerekű tulajdonos felrakta a járdára. Azóta ott pihen szomorúan és várja gazdáját, hogy újra találkozhassanak… Mivel nem vagyok hivatalos szerepkört betöltő személy, ezért nincs jogom felpattintani az ülést, hogy a blokk motorszámát leolvassam (vagy az alváz alá nézzek), ezért fordulok az oldalhoz, hátha rajtatok keresztül hivatalosan is megtörténhet a tulajdonos beazonosítása.”

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...