Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Zugló szégyene a Francia út - Hulladekvadasz.hu

Zugló szégyene a Francia út

Budapest XIV. kerületében, Zuglóban szép sikereket értek el az ott élő lakók a bejelentéseikkel, de sajnálatos módon ezeket a sikereket beárnyékolja a vissza-visszatérő, újonnan kialakuló hulladéklerakások. A Francia út se menekülhetett így meg. A szemetelők ismét lecsaptak.

A bejelentő egy a Francia úton élő zuglói lakos. Évek óta szembesül nem csak a szemét, hanem az épületek, garázsok mögött megbúvó úgynevezett drogosokkal, illetve azzal a ténnyel, hogy a Máv vasúti pályája mentén áll az embermagasságú gaz.

Antikultúra bölcsöje lenne a Francia út? Fotó: hulladekvadasz.hu

Antikultúra bölcsője lenne a Francia út? Fotó: hulladekvadasz.hu

[Best_Wordpress_Gallery id=”152″ gal_title=”re_franciaut”]

A bejelentés szövege
„Szeretnék Önöknek beszámolni, hogy a Francia út „életében” milyen változások történtek az utóbbi időszakban. Nos, a válasz igen rövid: semmilyen! Sajnos a félelmeink beigazolódtak, vagyis a MÁV valójában „PR” fogásként szállította el a kétkonténernyi szemetet és az Önkormányzatnak tett fogadkozások csupán a figyelem elterelését szolgálták. Sajnos, hogy ezt kell írni egy állami cégről, amely fittyet hány minden jogos kritikának, erkölcsi normának és úgy tesz, mintha semmi köze nem lenne ahhoz, hogy szemétben élünk. A töltés oldalát a mai napig nem kaszálták le, embermagasságú gyom borít minden, amely hozzájárul az allergiás megbetegedések növekedéséhez.

A Francia út tipikus jelenete, az út szélén összehordott hulladék. Fotó: hulladekvadasz.hu

A Francia út tipikus jelenete, az út szélén összehordott hulladék. Fotó: hulladekvadasz.hu

Ma már az utcát is szemét borítja, nem beszélve a garázsok mögötti állapotokról, amelyek önmagukért beszélnek. A megtisztított területen is újratermelődik a szemét. Drogosak hordái lepik el továbbra is a garázsok mögötti területet – itt ők az urak – és a rendőrség kezdeti jelenléte is teljesen megszűnt. A hivatalos szervek nem tesznek semmit. Riasztó, hogy a XXI. században arról értekezni, hogy nem működik az államigazgatás, nem értünk, vagyis állampolgárokért létezik ez a rendszer. Elszomorító, hogy a Polgármesteri Hivatal is tétlenül szemléli az eseményeket, olyan, mintha nem is lennének.”

Hulladék jellege: kommunális, veszélyes, és zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...