Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Csepeli Almafa utca kaotikus állapota - Hulladekvadasz.hu

Csepeli Almafa utca kaotikus állapota

Már több éve változatlan a helyzet Csepelen az Almafa utcában. Vajon miben akad el a sorozatos bejelentések után a bürokrácia az illegális szeméttelep ügyében?

Ez év februárjában kaptuk az első bejelentést Csepelről, akkor a bejelentővel való levelezésünk során megtudtuk, hogy már több ízben jelezte az önkormányzatnál írásban és szóban is a problémát. De azóta se történt változás. Az oldal csapata továbbította februárban a bejelentést a Csepeli Önkormányzathoz, de nem kaptunk választ azóta sem. Több internetes fórumban viszont nagy port kavart a kialakult állapotok az Almafa utcában.

[Best_Wordpress_Gallery id=”153″ gal_title=”almafa 2″]

A képeken a júniusi állapotok láthatóak. Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Sajnálattal jelzem hogy a februári bejelentés óta ugyan olyan szemetes az Almafa utca bizonyos része! Sajnos hiába jelzem a Polgármester úrnak az intézkedés elmarad!”

Hulladék jellege: építési, kommunális, ipari.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...