Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kőbányai Salgótarjáni utca szemétdombja - Hulladekvadasz.hu

Kőbányai Salgótarjáni utca szemétdombja

Az újabb kőbányai bejelentés sok kérdést vett fel. Vajon a kultúra teljes hiánya vagy a megfelelő tájékoztatás hiányosságai vezetnek-e az alábbi állapotokhoz? A bejelentő szerint az elkövetők következmények nélkül, a kiépített kamerarendszer „árnyékában” végzik sziszifuszi tevékenységüket kialakítva Salgótarjáni utca szemétdombját.

A Salgótarjáni utca állapota hagy maga után kívánnivalót. Fotó: hulladekvadasz.hu

A Salgótarjáni utca állapota hagy maga után kívánnivalót. Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„X. ker. Salgótarjáni utca 46. sz. Két nappal ezelőtt elküldtem a képet a Polgármester Úrnak, de még nem történt semmi és válasz sem érkezett. A lakótelep felújítása során felszerelt kamera rendszeren bizonyára látható és visszanézhető, hogy ki vagy kik azok, akik rendszeresen idehordják a szemetet és a bútorokat. Kezdjük azt gondolni, mi itt lakók, hogy a kamerák nincsenek is beüzemelve, mert eddig még nem hallottunk olyan esetről, amikor a kamerával bármit is rögzítettek volna.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...