Hatalmas szemétdomb Biatorbágy határában

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Biatorbágy szép, rendezett, élhető település. Ki gondolná, hogy ennyi szemét tud összegyűlni a település közigazgatási határán belül úgy, hogy az senkinek nem szúr szemet. A jelenség létezik! A település első bejelentése erre a bizonyíték.

A Biatorbágy határában kialakult szemétdomb a környékbeli településekről hordják össze az emberek. Fotó: hulladekvadasz.hu

A Biatorbágy határában kialakult szemétdomb a környékbeli településekről hordják össze az emberek. Fotó: hulladekvadasz.hu

[Best_Wordpress_Gallery id=”163″ gal_title=”biatorbágy”]

A bejelentés szövege
“Sziasztok! A kék zsákok nagyon virítanak, de a tartalmuk meglepő: FŰ! Gyakori jelenség a környéken, hogy a lenyírt füvet bezsákolják, és zsákostól kidobják a természetbe. Kérünk mindenkit, aki ilyet szokott csinálni, hogy legyen szíves a zsákból a füvet kiborítani, és a zsákot hazavinni, jó lesz az még legközelebb is! Köszönöm, a környéken lakók nevében! Kérjük a Hulladékvadász csapatát, hogy segítsen felhívni erre Biatorbágy figyelmét! Köszönjük!”

Hulladék jellege: elektronikai, kommunális, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: