Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Ez a bejegyzés 3 éve nem volt frissítve és a tartalom elavult lehet.

Hatalmas szemétdomb Biatorbágy határában

Biatorbágy szép, rendezett, élhető település. Ki gondolná, hogy ennyi szemét tud összegyűlni a település közigazgatási határán belül úgy, hogy az senkinek nem szúr szemet. A jelenség létezik! A település első bejelentése erre a bizonyíték.

A Biatorbágy határában kialakult szemétdomb a környékbeli településekről hordják össze az emberek. Fotó: hulladekvadasz.hu

A Biatorbágy határában kialakult szemétdomb a környékbeli településekről hordják össze az emberek. Fotó: hulladekvadasz.hu

[Best_Wordpress_Gallery id=”163″ gal_title=”biatorbágy”]

A bejelentés szövege
“Sziasztok! A kék zsákok nagyon virítanak, de a tartalmuk meglepő: FŰ! Gyakori jelenség a környéken, hogy a lenyírt füvet bezsákolják, és zsákostól kidobják a természetbe. Kérünk mindenkit, aki ilyet szokott csinálni, hogy legyen szíves a zsákból a füvet kiborítani, és a zsákot hazavinni, jó lesz az még legközelebb is! Köszönöm, a környéken lakók nevében! Kérjük a Hulladékvadász csapatát, hogy segítsen felhívni erre Biatorbágy figyelmét! Köszönjük!”

Hulladék jellege: elektronikai, kommunális, zöldhulladék.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek