Állandó háború a szelektív gyűjtősziget körül

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Állandó háború és sajnos nem ez az első eset, hogy ebben a témában írunk. Mostani helyszínünk Érd, Jávorfa utca és Felsővölgyi út kereszteződése.

Napokban fordult hozzánk egyik olvasónk, hogy mit lehetne tenni a helyzet megoldása érdekében. A helyi önkormányzat az olvasónk leveleire nem volt hajlandó válaszolni. A hozzánk címzett levelében több kérdést is feltesz, amelyikből egyet emelnénk ki: “Nem lehetne eltávolítani innen valahogyan ezt az állítólagos “szelektív gyűjtőszigetet”?”.

A levél szövege
“Tisztelt Címzettek, tudnának segíteni abban, hova fordulhatok, hogy ezt a gusztustalan, már a szél által is széthordott szemétkupacot valaki eltüntesse a környezetünkből? Az érdi önkormányzat kompetens osztálya már más illegális szemétlerakóhely iránt sem mutatott érdeklődést, sőt, az akkori ügyintéző a telefonos ígérgetésen kívül soha mást nem tett, az e-mailekre még csak nem is válaszolt, hiszen akkor írásos nyoma lett volna annak, hogy nem végzi el a munkáját, és számon kérhetőek lettek volna rajta az ígéretei. Nem lehetne eltávolítani innen valahogyan ezt az állítólagos “szelektív gyűjtőszigetet”? Köszönöm a segítségüket előre is.”

Ez a probléma országos, nincs egységes megoldás rá, amit bárkinek ajánlani tudnánk. Igaz, ahol sok panasz érkezett be a helyi önkormányzathoz ott a szelektív gyűjtőszigetet felszámolták.

Az állandó háború színtere ez a szelektív gyűjtősziget. Bízunk benne hamarosan megoldódik .

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: