Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Állandó háború a szelektív gyűjtősziget körül - Hulladekvadasz.hu

Állandó háború a szelektív gyűjtősziget körül

Állandó háború és sajnos nem ez az első eset, hogy ebben a témában írunk. Mostani helyszínünk Érd, Jávorfa utca és Felsővölgyi út kereszteződése.

Napokban fordult hozzánk egyik olvasónk, hogy mit lehetne tenni a helyzet megoldása érdekében. A helyi önkormányzat az olvasónk leveleire nem volt hajlandó válaszolni. A hozzánk címzett levelében több kérdést is feltesz, amelyikből egyet emelnénk ki: „Nem lehetne eltávolítani innen valahogyan ezt az állítólagos „szelektív gyűjtőszigetet”?”.

A levél szövege
„Tisztelt Címzettek, tudnának segíteni abban, hova fordulhatok, hogy ezt a gusztustalan, már a szél által is széthordott szemétkupacot valaki eltüntesse a környezetünkből? Az érdi önkormányzat kompetens osztálya már más illegális szemétlerakóhely iránt sem mutatott érdeklődést, sőt, az akkori ügyintéző a telefonos ígérgetésen kívül soha mást nem tett, az e-mailekre még csak nem is válaszolt, hiszen akkor írásos nyoma lett volna annak, hogy nem végzi el a munkáját, és számon kérhetőek lettek volna rajta az ígéretei. Nem lehetne eltávolítani innen valahogyan ezt az állítólagos „szelektív gyűjtőszigetet”? Köszönöm a segítségüket előre is.”

Ez a probléma országos, nincs egységes megoldás rá, amit bárkinek ajánlani tudnánk. Igaz, ahol sok panasz érkezett be a helyi önkormányzathoz ott a szelektív gyűjtőszigetet felszámolták.

Az állandó háború színtere ez a szelektív gyűjtősziget. Bízunk benne hamarosan megoldódik .

You may also like...