Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
XIII. kerület, Fáy utca 85. (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

XIII. kerület, Fáy utca 85. (Frissítve)

XIII. kerület, Fáy utca 85-ről érkezett az alábbi bejelentés. 1-2 hónapja kikerült egy hirdetőtábla, miszerint hamarosan többlakásos lakóház épül ott „Fáy85” fantázianév alatt, de a probléma korábbra vezethető vissza.

Frissítve
2016.07.22.

A bejelentés csupán pár napja került fel az oldalunkra és máris megoldódott.

A bejelentő levele
„Sziasztok!A „Fáy85″ telekkel kapcsolatos ma reggeli fejlemény szerint a hulladékokat összegyűjtötték és egy konténerbe pakolták! ;)”

20160722_071752

Köszönjük!


Korábban
2016.07.20.

A bejelentő először a jarokelo.hu -n próbálkozott, de sajnos nem történt előrelépés az ügyben. Reméli, hogyha mi is teret adunk bejelentésének valami csak-csak elindul az ügyében.

A Fáy utcában hónapok óta fennálló állapotok. Fotó: hulladekvadasz.hu

A Fáy utcában hónapok óta fennálló állapotok. Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! A lakókönyezetemben található hulladék lerakásról szeretnék nektek bejelentést tenni. Budapest XIII. kerület, Fáy utca és Reitter Ferenc utca sarkán álló telken, a Fáy utcai oldalon hónapok óta bedobált szemét éktelenkedik. Vegyes települési hulladék zsákokban és anélkül, lomtalanítási hulladékok (szék, matrac, szőnyeg…) szanaszét. Legelőször – februárban – a CIB Bankkal leveleztem, mivel a kerítésen elhelyezett tájékoztató tábla szerint ők a tulajdonosai az ingatlannak. Tavaszra ígérték meg nagyon készségesen a takarítást. Áprilisban, ismételt érdeklődésemre tájékoztattak, hogy az ingatlant időközben értékesítették… Írtam közvetlenül az Önkormányzatnak is, választ nem kaptam. A járókelő szintén értesítette az Önkormányzatot, de az ügy elintézetlen. A telek üresen áll jelenleg, gyomos, gazos, a kerítés is több helyen sérült. 1-2 hónapja kikerült egy hirdetőtábla, miszerint hamarosan többlakásos lakóház épül ott „Fáy85” fantázianév alatt. Ennyit tudok elmondani. Tegyétek közzé, ha jónak látjátok.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...