Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

XIII. kerület, Fáy utca 85. (Frissítve)

XIII. kerület, Fáy utca 85-ről érkezett az alábbi bejelentés. 1-2 hónapja kikerült egy hirdetőtábla, miszerint hamarosan többlakásos lakóház épül ott “Fáy85” fantázianév alatt, de a probléma korábbra vezethető vissza.

Frissítve
2016.07.22.

A bejelentés csupán pár napja került fel az oldalunkra és máris megoldódott.

A bejelentő levele
“Sziasztok!A “Fáy85″ telekkel kapcsolatos ma reggeli fejlemény szerint a hulladékokat összegyűjtötték és egy konténerbe pakolták! ;)”

20160722_071752

Köszönjük!


Korábban
2016.07.20.

A bejelentő először a jarokelo.hu -n próbálkozott, de sajnos nem történt előrelépés az ügyben. Reméli, hogyha mi is teret adunk bejelentésének valami csak-csak elindul az ügyében.

A Fáy utcában hónapok óta fennálló állapotok. Fotó: hulladekvadasz.hu

A Fáy utcában hónapok óta fennálló állapotok. Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok! A lakókönyezetemben található hulladék lerakásról szeretnék nektek bejelentést tenni. Budapest XIII. kerület, Fáy utca és Reitter Ferenc utca sarkán álló telken, a Fáy utcai oldalon hónapok óta bedobált szemét éktelenkedik. Vegyes települési hulladék zsákokban és anélkül, lomtalanítási hulladékok (szék, matrac, szőnyeg…) szanaszét. Legelőször – februárban – a CIB Bankkal leveleztem, mivel a kerítésen elhelyezett tájékoztató tábla szerint ők a tulajdonosai az ingatlannak. Tavaszra ígérték meg nagyon készségesen a takarítást. Áprilisban, ismételt érdeklődésemre tájékoztattak, hogy az ingatlant időközben értékesítették… Írtam közvetlenül az Önkormányzatnak is, választ nem kaptam. A járókelő szintén értesítette az Önkormányzatot, de az ügy elintézetlen. A telek üresen áll jelenleg, gyomos, gazos, a kerítés is több helyen sérült. 1-2 hónapja kikerült egy hirdetőtábla, miszerint hamarosan többlakásos lakóház épül ott “Fáy85” fantázianév alatt. Ennyit tudok elmondani. Tegyétek közzé, ha jónak látjátok.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek