Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kőbányai Nemes utca áldatlan állapota - Hulladekvadasz.hu

Kőbányai Nemes utca áldatlan állapota

A kőbányai Nemes utca extrém körülményeire évek óta nincsen megoldás. A bejelentő állítása szerint a helyi önkormányzatig elment, de ott ígérgetésbe, üres szavakba ütközött.

Az ingatlan nincs elkerítve, átjáróház, tele lomokkal. Az ott lakók többsége már immunis az évek óta fennálló helyzetre.

A Nemes utca látványa. Elképesztő. Fotó: hulladekvadasz.hu

A Nemes utca látványa. Elképesztő. Fotó: hulladekvadasz.hu

[Best_Wordpress_Gallery id=”166″ gal_title=”Nemes”]

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Sajnos több éve áll fenn ez az állapot. Magánterület, de nincs elkerítve kutyák láncon . A szomszédok panaszkodnak nem történik itt semmi én is bejelentettem a X. ker. önkormányzatnál. Csak ígérgetnek, de érdemben nem léptek a tulaj ellen semmit. Undorító látvány a mikor elhajtasz az utcába és ráadásul forgalmas út. Senkit nem zavar? Ennyire igénytelenek vagyunk? Pár napja jöttem haza Ausztriából minden porta ragyog ilyen elő sem fordulhatna hogy így nézzen ki egy terület. Azonnal intézkednének és nincsenek kifogások. Ez a terült évek óta így néz ki.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...