Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Zöld értékesítési platform indult - Hulladekvadasz.hu

Zöld értékesítési platform indult

Zöld online tartalomszolgáltatókat hoz közös platform alá a zöldunió, átfogó hirdetési megoldásokat kínálva a felelősen gondolkodó szervezetek számára.

A zöldunió vállalatok és önkormányzatok részére biztosít hirdetési eszközrendszert, hogy zöld üzeneteiket hatékonyan juttathassák el a környezettudatosan gondolkodó célcsoportok számára.

Zöld

A környezettudatos platform a lakosság ökologikus szemléletformálása mellett erősíteni kívánja a zöldszemléletű tartalomszolgáltatók működését és hirdetési potenciálját. Kivételes médiaportfólióját olyan, a fenntarthatóság iránt elhivatott, erős márkaértékkel bíró webhelyek alkotják, melyek hosszú ideje hitelesen képviselik a környezettudatos szemléletet.

A zöldunión belül egy egyedülálló Mecenatúra program is elindult, mely lehetőséget biztosít a hirdetők számára, hogy környezettudatos témájú, online médiaköltéseik által támogathassák a környezetvédelmet és társadalmi ügyeket felkaroló partnerszervezeteket.

A környezettudatos tematikájú médiaportfólió folyamatosan bővül, a zöldunió várja az újabb tagok jelentkezését.

Kapcsolat: ● www.zoldunio.hu ● facebook.com/zoldunio.hu/ ● zoldunio@zoldunio.hu