Zöld értékesítési platform indult

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Zöld online tartalomszolgáltatókat hoz közös platform alá a zöldunió, átfogó hirdetési megoldásokat kínálva a felelősen gondolkodó szervezetek számára.

A zöldunió vállalatok és önkormányzatok részére biztosít hirdetési eszközrendszert, hogy zöld üzeneteiket hatékonyan juttathassák el a környezettudatosan gondolkodó célcsoportok számára.

Zöld

A környezettudatos platform a lakosság ökologikus szemléletformálása mellett erősíteni kívánja a zöldszemléletű tartalomszolgáltatók működését és hirdetési potenciálját. Kivételes médiaportfólióját olyan, a fenntarthatóság iránt elhivatott, erős márkaértékkel bíró webhelyek alkotják, melyek hosszú ideje hitelesen képviselik a környezettudatos szemléletet.

A zöldunión belül egy egyedülálló Mecenatúra program is elindult, mely lehetőséget biztosít a hirdetők számára, hogy környezettudatos témájú, online médiaköltéseik által támogathassák a környezetvédelmet és társadalmi ügyeket felkaroló partnerszervezeteket.

A környezettudatos tematikájú médiaportfólió folyamatosan bővül, a zöldunió várja az újabb tagok jelentkezését.

Kapcsolat: ● www.zoldunio.hu ● facebook.com/zoldunio.hu/ ● zoldunio@zoldunio.hu

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!