FKF Zrt. – Gyermekrajz-pályázat

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Immár hagyományosan, 2008 óta hirdeti meg az FKF Zrt. rajzpályázatát az óvodás, alsó és felső tagozatos gyerekek számára. A program népszerűségét mutatja, hogy mindig szép számmal érkeznek az ötletes, igényesen elkészített alkotások, amelyeket méltó módon jutalmaznak meg.

A téma megválasztásakor minden alkalommal Társaság fő tevékenységeit, a hulladékgazdálkodással és köztisztasággal kapcsolatos kérdéseket, a gyerekek körében olyannyira kedvelt kukásautót, locsoló kocsit, szelektív hulladékgyűjtést, újrahasznosítást, cég környezetvédelemhez való kapcsolódását állítják a középpontba.

FKF Zrt.

A zsűri tagjai között – a cég munkatársai mellett – olyan ismert közéleti személyiségek, művészek is helyet foglalnak, akik szintén szívükön viselik a környezetvédelem ügyét, és maguk is tesznek érte a mindennapokban.

A pályaművek értékelése közben mindig örömmel tapasztalják, milyen pontosan és kifinomultan érzékelik a gyerekek szűkebb és tágabb környezetük, a természet problémáit, és milyen rendkívül fantáziadús megoldásokat kínálnak orvoslásukra.

A pályázat kiemelt jutalma az, hogy a három fődíjas alkotás felnagyított méretben felkerül egy-egy kukásautó mindkét oldalára, a járművek ilyen módon feldíszítve járják a fővárost és végzik munkájuk.

Bővebben: FKF Zrt.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: