Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rákosmente kertvárosának külvárosi részén hömpölyög a szemét - Hulladekvadasz.hu

Rákosmente kertvárosának külvárosi részén hömpölyög a szemét

Rákosmente modern kertvárosának külvárosi részén szinte hömpölyög a szemét. A hulladékvadász csapata a napokban a helyszínen járt, hogy utána járjon az internetes fórumokban látott helyszínnek.

Korábban a kerületből több illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentést is kaptunk. Felkeltette hulladékvadász csapatunk érdeklődését a kerületben tapasztalt állapot. Az internetes fórumokban találtunk rá a Kerektói utca szemétdombjára. Az alábbi videofelvételt készítettük a helyszínről.

De mi a teendő, ha egy adott területen nyilvánvalóan illegális hulladéklerakás folyik?

Itt a pöttyös labda se kell már senkinek. Fotó: hulladekvadasz.hu

Itt a pöttyös labda se kell már senkinek. Fotó: hulladekvadasz.hu

[Best_Wordpress_Gallery id=”172″ gal_title=”kerektoi”]

A probléma évekkel korábbra visszavezethető a Google Maps képe szerint, a területre már 2012-ben is hordták a hulladékot. Azóta a szemét mennyisége a felvételek tanulsága szerint csak növekedett.

A Google Maps 2012-es felvétele. Fotó: Google Maps

A Google Maps 2012-es felvétele. Fotó: Google Maps

Hulladék jellege: kommunális, ipari, építési, zöldhulladék, veszélyes hulladék.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz, illetve megérdeklődjük, hogy esetleg hogyan tervezik a terület rekultivációját.

You may also like...