Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

A Farkasréti temetőt se kímélik a szemetelők (Frissítve)

Kegyeletsértésnek nevezhető a Farkasréti temetőben való illegális hulladéklerakás? A bejelentő szerint lassan egy hónapja alakultak ki a mostani állapotok.

Frissítve
2016.09.28.

A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. által kapott információk szerint a terület a Mazsihiszhoz tartozik, ahova továbbították a bejelentést.

Időközben a Mazsihisztől kapott információink szerint megtörtént a szemét elszállítása.

Köszönjük.


Korábban
2016.09.10.

Farkasréti álságos állapota. Ön örülne, ha hozzátartozója sírhelye mellett hulladék éktelenkedne? Fotó: hulladekvadasz.hu

Farkasréti álságos állapota. Ön örülne, ha hozzátartozója sírhelye mellett hulladék éktelenkedne? Fotó: hulladekvadasz.hu

[Best_Wordpress_Gallery id=”181″ gal_title=”Farkasréti”]

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Az alábbi képek a Denevér úton illetve a Farkasréti temetőben/ről készültek. Szerintem az egész szemetes rész a Farkasréti temetőhöz tartozik. Amúgy ezek a hulladéklerakatok már lassan 1 hónapja éktelenkednek itt változatlan formában…”

[Best_Wordpress_Gallery id=”182″ gal_title=”Denver utca”]

Denevér utca menti állapotok

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék, autógumi.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek