Városkép romboló rovat a Hulladékvadászon

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A hulladekvadasz.hu oldalunk a január elsejei indulás óta folyamatos fejlődésben van. A hulladék témája igen sokrétű és ennek hatására bevezetjük a rovatrendszert. Az első ilyen rovatunk a Városkép romboló lesz, amivel korábban facebookos oldalként már találkozhattak a kedves olvasok.

A Városkép romboló rovat lényege, hogy fényképes helyszínrajzokkal és kritikákkal felhívja a figyelmet a város azon pontjaira, amik funkció hiányában, látványukkal rombolják a városképet.

Városkép romboló

Alapvetően a gazdaságilag nem hasznosított épületek nem csak a városképet rombolják, hanem funkció hiányában hulladék kategóriájába tartoznak.

Továbbá a ma már világszerte ismert Urbex irányzatnak hódolva ismert vagy kevésbé ismert elhagyott épületek jelenlegi állapotát mutassa be mind fényképekkel mind pedig épületbejárós videókkal. Mindez lehetőség szerint hetente-két hetente új témával és helyszínekkel valósul meg.

Ehhez kapcsolódóan is várjuk a bejelentéseiket. Hétvégén kerül publikálása az első rovathoz kapcsolódó cikk.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: