Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Az érdi kutyahorror a 400 kg rothadó csirkével - Hulladekvadasz.hu

Az érdi kutyahorror a 400 kg rothadó csirkével

Az Érdi Civil Állatmentők telefonos bejelentés alapján mentek ki rendőri segítséggel egy érdi házhoz, ahol horrorisztikus állapotok fogadták őket. Halott állatokat valószínűsítettek, de képzeletben se merték volna azt gondolni, amit találtak.

A történet egy idős nőről szól, aki azt hitte jót cselekszik, mert utcáról össze szedett kutyákat bezárt a nem használt házába, és az ablakon keresztül nyers csirkét zúdított be 100-kiló számra. A végeredmény két még élő kutya, és három tetem, meg kb. 400-kiló rothadó csirke. Nem tudni, hogy hány hete, hónapja éltek itt ezek a szerencsétlen állatok.

Az érdi horror helyszín kis házának jellegzetes belső kialakítása. Fotó: erdicivilallatmentok.hu

Az érdi horror helyszín kis házának jellegzetes belső kialakítása. Fotó: erdicivilallatmentok.hu

[Best_Wordpress_Gallery id=”10″ gal_title=”kutyahorror”]

A helyszíni beszámolójukból egy részlet:

Már többször hittük azt, hogy már a gondolattól is hányni fogunk, nem még a látvány, és a szag… Már háromszor megfürödtem, és még mindig érzem magamon a borzalom bűzét. A látvány, és a szag egy életre belénk égett.

A két túlélő kutyus :) Fotó: erdicivilallatmentok.hu

A két túlélő kutyus 🙂 Fotó: erdicivilallatmentok.hu

A kutyákat végül a Zöld sziget menhely fogadták be, ahol rendezett körülmények között felépülhetnek és új szerető gazdira találhatnak.

Miért veszélyes az élelmiszerhulladék?
A bomló élelmiszerhulladék nagy mennyiségű metánt termel, amely robbanásveszélyt okozhat, illetve üvegházhatást okozó gázokat. A lebomló hulladék rendkívül kellemetlen szagú, vonzza a legyeket, rágcsálókat és kártevőket. Az EU 1999/31/EK irányelve és a hulladékfeldolgozásra vonatkozó más jogszabályok egyre inkább korlátozzák a szerves eredetű hulladékok (köztük az élelmiszerhulladék) lerakását szeméttelepeken.

Forrás: Érdi Civil Állatmentök

You may also like...