Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Omladozó szellemház Zuglóban az Egressy úton - Hulladekvadasz.hu

Omladozó szellemház Zuglóban az Egressy úton

Az épület már 2009 óta szégyenteljes látványt nyújt Zuglóban. A forgalmas Hungária körút és az Egressy út sarkán közeli a 77-es Trolibusz megállóban várakozók emberek nagy örömére. A lehangoló épület bevonzza az illegális hulladéklerakásokat is, hiszen már több bejelentés érkezett hozzánk az épület környezetéből.

A hulladék témaköre igen sokrétű és ennek hatására több új rovatot indítunk el a témával kapcsolatban. Az első ilyen Városkép romboló rovat, aminek a lényege, hogy fényképes helyszínrajzokkal és kritikákkal felhívja a figyelmet a város azon pontjaira, amik funkció hiányában, látványukkal rombolják a városképet. Az új rovatunk első cikke a zuglói Egressy 13. szám alatt található lakatlan ingatlanról szól.

Zuglóban az Egressy úti bontást érdemlő városkép romboló épület. Fotó: hulladekvadasz.hu/varoskep-rombolo

Zuglóban az Egressy úti bontást érdemlő városkép romboló épület. Fotó: hulladekvadasz.hu/varoskep-rombolo

Az utcafronton látható felszerelt légkondicionáló külső egység és néhány jobb állapotú ablak azt a gyanút keltheti, hogy lakik még valaki itt. De az YTONG és a standard téglával falazott ablakok látványa a teljes pusztulást tükrözi és az azóta már berácsozott hatalmas bejárati átjáró a mögötte feltűnő biztonsági őr konténerrel is egy remélt bontást vetít előre.

[Best_Wordpress_Gallery id=”184″ gal_title=”Egressyvaroskeprombolo”]

A Francia út közelsége már magában nem garancia egy kulturált környezetre, amit a szomszéd kietlen-elvadult telek és az épület körül rendszeresen szétszórt különböző hulladékok is igazolnak.

Az épület utcafronti területe az illegális hulladéklerakások szinttere. Fotó: hulladekvadasz.hu/varoskep-rombolo

Az épület utcafronti állapota az illegális hulladéklerakások szinttere. Fotó: hulladekvadasz.hu/varoskep-rombolo

A helyszín:

[codepeople-post-map]

Az épület hátoldala mutatja meg a mai budapesti gettóstílust. Fotó: hulladekvadasz.hu

Az épület hátoldala mutatja meg a mai budapesti gettóstílust. Fotó: hulladekvadasz.hu

Zugló nem engedheti meg magának, hogy egy ilyen forgalmas helyen egy ilyen halott épületet képviseljen. A bontás indokolt!

You may also like...