Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Európai Mobilitási hétvégén az FKF - Hulladekvadasz.hu

Európai Mobilitási hétvégén az FKF

Idén tizenötödik alkalommal rendezték meg a fenntartható városi közlekedésért kampányoló Európai Mobilitási Hetet. Magyarország legnagyobb zöld eseményén, a Mobilitási Hét Családi Hétvégéjén az Andrássy úton idén is a gyalogosok, kerékpárosok vehették át az autók helyét.

Európai Mobilitási hétvégén az FKF. Fotó: facebook.com/FKFZrt

Európai Mobilitási hétvégén az FKF. Fotó: facebook.com/FKFZrt

Rengeteg érdeklődő látogatott ki a rendezvényre, kicsik és nagyok is érdekes programokon vehettek részt: gyermekelőadások, koncertek, táncbemutatók mellett trükkös bringákat, óriás ringóhintát és interaktív tudományos társasjátékokat is kipróbálhattak, de egy hőlégballonból akár az egész rendezvényt is megnézhették a látogatók.

Európai Mobilitási hétvégén az FKF. Fotó: facebook.com/FKFZrt

Európai Mobilitási hétvégén az FKF. Fotó: facebook.com/FKFZrt

Az FKF standját mindkét nap rengeteg érdeklődő látogatta meg, szerencsére a szombati eső senkinek sem szegte kedvét. A kisebbek a kukásautót közelebbről is szemügyre vették, a bátrabbak beültek a vezetőfülkébe is, de akadtak olyanok, akik csak egy kis színezésért, rajzolásért álltak meg sátornál. A szülők sem unatkoztak: amíg a gyermek alkotott, ők kérdőívet tölthettek ki és különböző kvíz kérdésekre válaszolhattak. A jutalom sem maradt el, egy-egy kiskukával lett gazdagabb minden látogató.

Remélik, hogy Európai Mobilitási héten mindenki jól érezte magát a rendezvényen, és jövőre újra találkoznak!

További cikkeink a nagyvilágból a Hulladékvadász Hírfolyamban.

You may also like...