Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Ez a bejegyzés 3 éve nem volt frissítve és a tartalom elavult lehet.

Ha a kerület Rendészeti Hatósága nem tesz a dolgát

A bejelentő azzal a panasszal írt levelet hozzánk, hogy a kerület Rendészeti Hatósága nem tesz a tisztaság érdekében semmit. A fűnyírás megtörtént, de a levágott fűszálak és a közéjük dobált hulladék elszállítása nem.

Frissítve
2016.09.19.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Néhány hete már küldtem néhány fotót a dohánybolt vendégei által összeszemetelt utcáról. Most újabb képet küldök, ami azt bizonyítja, hogy a kerület Rendészeti Hatósága nem tesz a tisztaság érdekében semmit.”

A legfrissebb képek a helyszínről. Fotó: hulladekvadasz.hu

A legfrissebb képek a helyszínről. Fotó: hulladekvadasz.hu

 


Korábban
2016.08.28.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Segítségüket kérném, a fent megnevezett tárgyban. Lakhelyünk egy nyugodt, kertvárosi részen van Budapest egyik külkerületében. Házunkkal szemben több éve megnyitott egy dohánybolt, és az utóbbi félévben megnövekedett az eldobált szemét mennyisége. A kerületi Önkormányzatnál a szemetelés megoldására választ nem kaptam, ezért fordulok Önökhöz segítségért. Csatoltan küldök néhány fotót, melyet, az utca takarítása után készítettünk. Biztos, hogy a problémámnál vannak komolyabb esetek, ezért, ha Önök nem is, akkor kérném segítségüket, hogy kihez tudnék fordulni segítségért. Előre is köszönöm.”

wp_20160918_07_09_58_pro

Hulladék jellege: kommunális.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek