Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ha a kerület Rendészeti Hatósága nem tesz a dolgát - Hulladekvadasz.hu

Ha a kerület Rendészeti Hatósága nem tesz a dolgát

A bejelentő azzal a panasszal írt levelet hozzánk, hogy a kerület Rendészeti Hatósága nem tesz a tisztaság érdekében semmit. A fűnyírás megtörtént, de a levágott fűszálak és a közéjük dobált hulladék elszállítása nem.

Frissítve
2016.09.19.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Néhány hete már küldtem néhány fotót a dohánybolt vendégei által összeszemetelt utcáról. Most újabb képet küldök, ami azt bizonyítja, hogy a kerület Rendészeti Hatósága nem tesz a tisztaság érdekében semmit.”

A legfrissebb képek a helyszínről. Fotó: hulladekvadasz.hu

A legfrissebb képek a helyszínről. Fotó: hulladekvadasz.hu

 


Korábban
2016.08.28.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Segítségüket kérném, a fent megnevezett tárgyban. Lakhelyünk egy nyugodt, kertvárosi részen van Budapest egyik külkerületében. Házunkkal szemben több éve megnyitott egy dohánybolt, és az utóbbi félévben megnövekedett az eldobált szemét mennyisége. A kerületi Önkormányzatnál a szemetelés megoldására választ nem kaptam, ezért fordulok Önökhöz segítségért. Csatoltan küldök néhány fotót, melyet, az utca takarítása után készítettünk. Biztos, hogy a problémámnál vannak komolyabb esetek, ezért, ha Önök nem is, akkor kérném segítségüket, hogy kihez tudnék fordulni segítségért. Előre is köszönöm.”

wp_20160918_07_09_58_pro

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...