Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Ez a bejegyzés 3 éve nem volt frissítve és a tartalom elavult lehet.

A szekszárdi Rendőrkapitányság sikeres nyomozása az illegális hulladéklerakás ügyében

A Szekszárdi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. – írja a police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető 2014. nyarát követően – pontosan nem meghatározható időben – egy fácánkerti dinnyeföld melletti területen engedély nélkül fóliát rakott le, mely hulladéknak minősül.

20161208102024

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás eredményeként egy 59 éves tengelici férfit hallgattak ki gyanúsítottként hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A terhelt a cselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet.

A rendőrség a nyomozást lezárta, az ügy iratait a napokban az illetékes járási ügyészségnek vádemelési javaslattal átadta.

Forrás: police.hu

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek