Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Ez a bejegyzés 3 éve nem volt frissítve és a tartalom elavult lehet.

A Paksi Rendőrkapitányság sikeres nyomozása illegális hulladéklerakás témakörében

A Paksi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen és végül vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást. – írja a police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető 2015. április 25-én 8 óra és 12 óra közötti időben a Dunaföldvár és Bölcske között található János hegyi erdőnél nagy mennyiségű hulladékot helyezett el.

Paksi Rendőrkapitányság

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás eredményeként egy 24 éves baracsi férfit hallgattak ki gyanúsítottként hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A terhelt a cselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet.

A rendőrség a nyomozást a napokban lezárta, az ügy iratait az illetékes járási ügyészségnek vádemelési javaslattal átadta.

Forrás: police.hu

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek