Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
A Paksi Rendőrkapitányság sikeres nyomozása illegális hulladéklerakás témakörében - Hulladekvadasz.hu

A Paksi Rendőrkapitányság sikeres nyomozása illegális hulladéklerakás témakörében

A Paksi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen és végül vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást. – írja a police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető 2015. április 25-én 8 óra és 12 óra közötti időben a Dunaföldvár és Bölcske között található János hegyi erdőnél nagy mennyiségű hulladékot helyezett el.

Paksi Rendőrkapitányság

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás eredményeként egy 24 éves baracsi férfit hallgattak ki gyanúsítottként hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A terhelt a cselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet.

A rendőrség a nyomozást a napokban lezárta, az ügy iratait az illetékes járási ügyészségnek vádemelési javaslattal átadta.

Forrás: police.hu

You may also like...