Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szemetes zöld terület a Népliget közelében (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Szemetes zöld terület a Népliget közelében (Frissítve)

A Népliget és környékéről már több ízben kaptunk bejelentéseket. A környék meglepően sok szemetes felülettel rendelkezik. Vajon a bejelentőkön kívül senkit se zavar?

Frissítve
2017.12.27.

Véletlenül tűnt fel az oldalunk szerkesztőink, hogy nem rég érkezett a helyszínről egy újabb bejelentés, aminek a helyszínét a bejelentő pontosan adta meg. Az újabb bejelentés a helyszínről ide kattintva elérhető.


Korábban
2016.10.01.

A korábbi bejelentéseket itt és itt találhatóak.

A szemetes zöld terület a Népliget közelében. Fotó: hulladekvadasz.hu

A szemetes zöld terület a Népliget közelében. Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Szeméthegyek a Népliget közelében. A vasúti felüljáró töltése mellett. Nagyon csúnya, vonzza a patkányokat. Kérem, a T. Illetékeseket, hogy a szeméthegyeket eltávolítani szíveskedjenek!”

Hulladék jellege: kommunális, gumiabroncs.

[codepeople-post-map]

A Népliget közelében lévő helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...