Gárdony, Balassi utcai szeméthegyek

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Gárdony városában, a Balassi utcai fasorban több köbméter szemét van, de a területet határoló épületek – Spar kivételével – környéke is dugig van szeméttel.

A helyszínről már korábban is érkezett bejelentés. Az alábbi linken érhetik el itt. A helyi önkormányzathoz elküldtük, de eddig nem érkezett válasz a bejelentéssel kapcsolatban. A hulladék mennyisége azóta is folyamatosan nő.

A Balassi utca, az áruház mögötti parkoló. Fotó: hulladekvadasz.hu

A Balassi utca, az áruház mögötti parkoló. Fotó: hulladekvadasz.hu

[Best_Wordpress_Gallery id=”186″ gal_title=”gárdonyspar”]

A bejelentés szövege
“Sziasztok vadászok! Gárdonyban bukkantam erre a vasút, a Balassi Bálint utca, a Spar és az üzletház által határolt területre, ami hétvégénként piacként üzemel. A Balassi utcai fasorban több köbméter szemét van, de a területet határoló épületek – Spar kivételével – környéke is hagy némi kívánnivalót maga után, ahogy a terület közepén álló magányos fa töve is dugig van rakva szeméttel…”

"A területet határoló épületek - Spar kivételével - környéke is hagy némi kívánnivalót maga után." - írja a bejelentő. Fotó: hulladekvadasz.hu

“A területet határoló épületek – Spar kivételével – környéke is hagy némi kívánnivalót maga után.” – írja a bejelentő. Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: