Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Ez a bejegyzés 3 éve nem volt frissítve és a tartalom elavult lehet.

Gárdony, Balassi utcai szeméthegyek

Gárdony városában, a Balassi utcai fasorban több köbméter szemét van, de a területet határoló épületek – Spar kivételével – környéke is dugig van szeméttel.

A helyszínről már korábban is érkezett bejelentés. Az alábbi linken érhetik el itt. A helyi önkormányzathoz elküldtük, de eddig nem érkezett válasz a bejelentéssel kapcsolatban. A hulladék mennyisége azóta is folyamatosan nő.

A Balassi utca, az áruház mögötti parkoló. Fotó: hulladekvadasz.hu

A Balassi utca, az áruház mögötti parkoló. Fotó: hulladekvadasz.hu

[Best_Wordpress_Gallery id=”186″ gal_title=”gárdonyspar”]

A bejelentés szövege
“Sziasztok vadászok! Gárdonyban bukkantam erre a vasút, a Balassi Bálint utca, a Spar és az üzletház által határolt területre, ami hétvégénként piacként üzemel. A Balassi utcai fasorban több köbméter szemét van, de a területet határoló épületek – Spar kivételével – környéke is hagy némi kívánnivalót maga után, ahogy a terület közepén álló magányos fa töve is dugig van rakva szeméttel…”

"A területet határoló épületek - Spar kivételével - környéke is hagy némi kívánnivalót maga után." - írja a bejelentő. Fotó: hulladekvadasz.hu

“A területet határoló épületek – Spar kivételével – környéke is hagy némi kívánnivalót maga után.” – írja a bejelentő. Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek